Tilbage

Nørre Vosborg Kammermusikfestival: Koncert med EMV og Pekka Kuusisto

Koncert med den anerkendte finske violinist Pekka Kuusisto, der hyldes for sin friske og fantasifulde tilgang til musikken.
Sammen med EMV opfører han værker af Schubert og Prokofiev.

De seneste 20 år har budt på 20 fantastiske kammermusikfestivaler på Nørre Vosborg. I disse år er det ikke blot herregården, som har undergået en utrolig forvandling, det samme har kammermusikfestivalen. I takt med at rammerne er renoveret og herregården er blevet et samlingspunkt for kultur, natur og gastronomi, er Nørre Vosborg Kammermusikfestival ligeledes blevet et tilløbsstykke for kammermusikelskere fra hele landet.

I årenes løb har vi tiltrukket stjernesolister fra hele verden, hvilket har gjort det muligt at opføre kammermusik fra øverste hylde i herregårdens unikke rammer lige uden for Vemb og med Storåen som nabo.
Til at fejre jubilæet har vi inviteret en tidligere festivalgæst, den finske superviolinist Pekka Kuusisto. Som noget helt særligt afsluttes festivalen med satser fra ensemblets debutkoncert inden sommeren går på hæld og et nyt kapitel starter på den anden side.