Tilbage

Rødvin og sure damer: En aften med mad, musik og forfatter Katrine Marie Guldager

RØDVIN OG SURE DAMER: Denne aften skal vi hygge os sammen med rigtig god mad, klassisk musik og besøg af forfatter Katrine Marie Guldager 

Ensemble MidtVests tema for sæsonen 2023/2024 er "digter og danser," og vi glæder os rigtig meget til at byde velkommen til forfatter Katrine Marie Guldager, som vil underholde os ligesom ensemblet vil spille klassisk musik. Til arrangementet serveres dejlig mad, så oplevelsen bliver helt fuldendt. 

Medvirkende: 
Nicolas Dautricourt, violin
Sanna Ripatti, bratsch
Brian Friisholm, cello
Gæst & forfatter Katrine Marie Guldager

Standardpris: 274 kroner
Ensemblets Venner/ungepris: 249 kroner
Begge priser er ekskl. drikkevarer

Katrine Marie Guldager har skrevet både digte, romaner, noveller, børnebøger og hørespil. Hun begyndte sit forfatterskab midt i halvfemserne med et par digtsamlinger, som forsøgte at finde et holdepunkt i den kaotiske hverdag. Senere udgivelser er mere skarpe i deres kritik af den vestlige verdens egoisme, både i forhold til vores nærmeste og i forhold til den Tredje Verden. I sin seks bind store Køgekrønike har Guldager skrevet et kapitel til den moderne danmarkshistorie med særligt fokus på individets realisering og familiens strukturelle udfordringer. I ”Det samme og noget helt andet” (2021) fortalte Guldager sin egen historie, mens hun i sin udgivelse, ”Birgithe med th”, er tilbage ved samfundskritikken i en roman, som giver stemme til en kvinde, der ”ikke bærer over, men bærer nag”. (Forfatterweb)