Tilbage

Rødvin og sure damer: En aften med mad, musik og forfatter Katrine Marie Guldager

RØDVIN OG SURE DAMER: Denne aften skal vi hygge os sammen med rigtig god mad hos Restaurant Ved Fjorden i Struer, klassisk musik og besøg af forfatter Katrine Marie Guldager.

Til arrangementet serveres en lækker tapas-anretning og lidt sødt, så oplevelsen bliver helt fuldendt.

Ensemble MidtVests tema for sæsonen 2023/2024 er "digter og danser," og vi glæder os rigtig meget til at byde velkommen til forfatter Katrine Marie Guldager - og til dig. Vi ses på Restaurant Ved Fjorden!

Medvirkende: 
Nicolas Dautricourt, violin
Sanna Ripatti, bratsch
Brian Friisholm, cello
Gæst & forfatter Katrine Marie Guldager

Standardpris: 348 kroner
Ensemblets Venner/ungepris: 323 kroner
Begge priser er ekskl. drikkevarer

Katrine Marie Guldager har skrevet både digte, romaner, noveller, børnebøger og hørespil. Hun begyndte sit forfatterskab midt i halvfemserne med et par digtsamlinger, som forsøgte at finde et holdepunkt i den kaotiske hverdag. Senere udgivelser er mere skarpe i deres kritik af den vestlige verdens egoisme, både i forhold til vores nærmeste og i forhold til den Tredje Verden. I sin seks bind store Køgekrønike har Guldager skrevet et kapitel til den moderne danmarkshistorie med særligt fokus på individets realisering og familiens strukturelle udfordringer. I ”Det samme og noget helt andet” (2021) fortalte Guldager sin egen historie, mens hun i sin udgivelse, ”Birgithe med th”, er tilbage ved samfundskritikken i en roman, som giver stemme til en kvinde, der ”ikke bærer over, men bærer nag”. (Forfatterweb)