Outreach

Vores tiltag

Med vores outreach-aktiviteter giver vi publikum mulighed for at møde musikken i anderledes rammer. Oplev bl.a. de klassiske toner foldet ud i boligforeningen, på hospitalsgangen eller i dagligstuen.

Musikken på vrangen

Med musikken på vrangen kan du blive klogere på musikken, når vi vender den på vrangen og ser den efter i sømmene. Med udgangspunkt i et enkelt værk fortæller vi om komponisten, perioden og værkets form. Alt sammen illustreret af musikeksempler.

Yoga- og mindfulness

Gennem guidede yogaøvelser, instruerede åndedrætsteknikker og improviseret musik skaber vi rum for ro og fordybelse. Yoga-og mindfulnesskoncerterne afholdes oftest i forbindelse med improvisationsprojekter og er en fast del af programmet for Nørre Vosborg Kammermusikfestival.

Hus- og foreningskoncerter

Vi rykker ud af koncertsalen og hjem i dagligstuen eller ud i foreningslivet til en uformel kammerkoncert. Som ambassadør for ensemblet er det værtens opgave at invitere venner, bekendte, naboer og beboere, der ellers ikke ville finde vej til koncertsalen.

Hospitalskoncerter

I samarbejde med Region Midtjylland, Hospitalsenheden Vest, Aalborg Universitet og Syddansk Musikkonservatorium har EMV udviklet et musikalsk format rettet mod hospitalspatienter. Hospitalskoncerterne er en del af et sundhedsprojekt, der bruges i videnskabeligt forskningsøjemed og har til formål at undersøge musikkens helende effekt..